14.3.11

Zoet broodbeleg van linzen

Ingrediënten:

  • ca. 400 gram gekookte groene linzen
  • scheutje olie naar keuze (vb. zonnebloemolie met sinaas- en lookaroma)
  • 1 koffielepel kokosnootpoeder
  • 1 eetlepel amandelschilfers
  • 1 koffielepel sesamzaad
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 1 eetlepel sweet wasabisaus (vb. Inproba)
  • 1 koffielepel gedroogde peterselie
  • snufje zout
Werkwijze:

Alles in de blender en mixen die handel! Peulvruchten koken kan als een belemmering ervaren worden. Niemand is graag slaaf van keuken of tuin. Daarom kook ik op verloren dagen een volledig pak linzen. Afgekoeld vries ik dan kleine porties in. Gebruiksklaar. Ook deze luie huisvrouwen truc werkt altijd: gebruik een bokaal of blik kant-en-klare linzen. Of koopt uw broodbeleg in de Bioplanet. 

1 opmerking:

dP zei

't Wordt een jammie-blog! :-)