4.8.10

Het feest van Trimalchio

"Hoe kan je dit nu doen en op de koop toe leuk vinden?" vroeg ik ontzet.
Hij zoog aan zijn sigaret en blies de rook weg. "Het is helemaal niet moeilijk," antwoordde hij. "Je moet het gewoon doen. Selecteer op eender welk sociaal netwerk een vrouw met aantrekkelijke profielfoto's. Geen artificiële babe. Een mooie, leuke vrouw. Benader haar met geveinsde interesse. Hang de gentleman uit maar nooit de macho. Zo'n vrouw haakt af bij macho's. Ze valt op intelligente kerels die niet te beroerd zijn om over emoties en andere metro-man bullshit te communiceren.
Geef haar de indruk dat je op haar zit te wachten. Ze zal zich aanvankelijk sterk voelen en de boot afhouden. Gecharmeerd door je zachtaardige kant zal ze uiteindelijk willen afspreken. Maak nooit een afspraak om iets te gaan drinken of eten. Veel te triviaal. Stel voor om bij haar te komen koken. Dat kan altijd. Nog beter is om hulp aan te bieden bij een aanknopingspunt. Leert ze gitaar spelen, bied haar aan om enkele akkoorden te leren.
Het is vooral belangrijk dat je een groot inlevingsvermogen hebt en dat je haar ritme volgt. Niets forceren. Zodra je voelt dat ze onder de indruk van je hele persoon is, neem je gas terug. Misschien zegt ze je letterlijk dat je geweldig bent. Stilletjes aan neem je minder initiatief om contact te leggen. Laat haar zien dat je online bent, maar begin niet meer zelf te chatten. Antwoord minstens pas een dag later op haar sms'jes. Ze zal zich niet meer lang de sterkste voelen.
Spreek een tweede of desnoods een derde maal af. Bewaar afstand. Letterlijk en figuurlijk maar maak plezier. Breng haar aan het lachen. Na een paar uur kan je haar eventueel zoenen. Als dat nodig is. Neem echter nooit haar hand vast. Je wil niet de indruk wekken dat je een relatie zoekt. Breng haar naar huis. Ze zal je zeker vragen om binnen te komen. Dan komt het er op aan om er geen gras meer over te laten groeien. Neem haar in de zetel, de keuken of in haar bed. Verzin een smoes waarom je niet kan blijven slapen en vertrek zodra je haar hebt binnen gedaan. Laat nooit meer iets van je horen. De tijd zal haar duidelijk maken dat ze lelijk gefopt is. Dat ze helemaal niet bijzonder was maar slechts één van de duizenden anderen die je al neukte."
Hij lachte gretig en vervolgde zijn sappig betoog: "En dan begin je weer helemaal van vooraf aan met de volgende. Allemaal hoeren. Allemaal."

5 opmerkingen:

De Gentse Zwijger zei

Zelf gevonden? Kan ik me moeilijk inbeelden. Is het een citaat van iemand of de weergave van een real life conversation?

[muggenbeet] zei

Ik snap god niet: waarom gunt hij niet alle vrouwen een man zoals ik.

dP zei

Die laatste zin!! Iemand moet al fameus op zijn pik getrapt zijn, om zo'n houding aan te nemen, toch?

zeezicht zei

yakkes!!!

Sven zei

Het doet me heel erg denken aan de film "In the company of men" (een schitterende film trouwens)