17.4.09

Uitlaatklep

Ik haat het, miljaar! Onnozelaar van het zevenendertigste knoopsgat. Ezel. Ik wil je niet meer zien. Ik wil je zien. Nu. Dan kan ik eens vertellen wat er allemaal op mijn lever ligt. Ik loop er lastig van en prop me vol chocolade. Gij zeveraar. Praatjesmaker. Dikke egoïst. Lafaard. Seut. Nerd. 
Maar je weet zelf ook wel dat wanneer je zal vragen van Hé hallo, oewist? ik braafjes zal antwoorden met ça va, ça va, alles OK en met u? Maar op een dag scheld ik u de huid vol. 

10 opmerkingen:

Mick zei

Let it all out!!!
heerlijk.

zapnimf zei

Laat die dag eraan komen. Maar hou toch ook een paar sterke argumenten in het verschiet.

Bloem zei

Dat moet deugd gedaan hebben. Go Georgina, go!

AnamCara zei

Whoeps! Lekker herkenbaar ;o)

elke zei

Mijn god, Georgina, loop de velden op en tier de longen uit je lijf! Maar zorg dat je nog wat adem over hebt om af te spreken met mij (ja, ik weet het, ik moet data doormailen...)

G zei

Deze avond kreeg ik verschrikte smsjes over deze post en werd er ook tijdens het uitgaan door meerdere mensen over aangesproken. Ook op FB werd vanalles gesuggereerd.
Om misverstanden te vermijden: het gaat niet over mensen wiens naam begint met een G, F, L of W. :)
Het ging eigenlijk over mijn algemeen onvermogen van duidelijke, directe communicatie dat vaak voor onrust in mijn hoofd zorgt. En ergernis tov mezelf omdat ik duidelijker ben.
Had niet gedacht dat zoveel mensen gingen denken dat het over hen ging of over bepaalde personen. Hey, dat is mijn manier van bloggen: spelen met een gedachte of gevoel.

G zei

Correctie: omdat ik NIET duidelijker ben ( iPhone onhandigheidje bij het typen)

Jannemans zei

Vooral de laatste alinea komt me bekend voor.....

dP zei

Ik zou mij dan afvragen waaróm ze 't naar zichzelf toe trekken of aan die of die denken, maar het daarom nog niet echt durven vragen ... en daar dan gefrustreerd om geraken!

MELANCHOLIA zei

Je logje was perfect...totdat je je ging rechtvaardigen. Maar ik begrijp wel waarom je het gedaan hebt...