20.4.09

Ik trek steeds monsters aanHa, ik hoef niet naar Graspop te gaan om Monster Magnet visueel en muzikaal te beleven. Ik hoef zelfs niet zolang te wachten want een kleine week eerder brengen ze hun space- en stonerrock naar Eindhoven
Softmetal voor drugskikkers en pornoboeren, zegt u? Zou kunnen, maar daar trek ik mij niets van aan. Sinds begin jaren '90 ben ik een liefhebber van het werk van deze viezerikjes.  Hun muziek brengt dan ook schitterende herinneringen bij me naar boven.
O ja, pas op als je straks op toemaatje doorklikt naar YouTube. Je zal je geboortedatum moeten bevestigen. Van belachelijke drempels voor simpele leeghoofdigheid gesproken. Ik zou toch niet graag een kerel in huis hebben die positief onder de indruk is van deze filmpjes. Met nog een toemaatje voor de liefhebbers van plastic vleeswaren. Ik zal geen namen noemen.

3 opmerkingen:

jeronimo zei

was vergeten dat die kerels idd af en toe lekker vettig rocken ;-)

Twitter Buttons zei

Die Sprache der Liebe

Anoniem zei

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!