16.2.09

Ever fallen in love


Miljaar, wat was ik gisteren lastig! Mijn gepland loopje van 10 km voor de Challenge tegen de mannen viel in het water wegens ontbreken van de Nike+receiver voor de iPod Nano. 
In de gespecialiseerde winkel voor loopgerief bleef de professionaliteit van de verkoper blijkbaar onder het niveau der technologie steken. Ze gaven me schoenen en een sensor. Mijn vraag of ik niets meer nodig had om signalen naar de iPod te kunnen sturen, werd negatief beantwoord. Computer says no. Nee, nee, je hebt alles. 
Thuis las ik in de manual van de sensor dat ik een receiver nodig had. Ik voelde me een beetje dom. Ik belde naar de winkel en de verkoper bevestigde dat ik echt niets meer nodig had, dat een ontvanger ingebouwd zat in de laatste modellen van de iPod Nano. Net zoals bij de iPod Touch. Ik voelde me nog dommer en vroeg raad aan Talking Heads. Bleek dat ik toch niet zo onnozel was. Uiteraard had ik die receiver nodig.
Ondertussen was het zondag en werd mijn challenge uitgesteld. Iemand merkte snugger op dat ik toch ook best zonder kon lopen. Ik heb hem eens scheef bekeken. Tien gemiste kilometers. Geen registratie betekent in dit geval evenveel als onbestaand. Nooit gebeurd. Verloren. Verspild.
Gelukkig kon ik 's avonds mijn energie kwijt in de Minnemeers. Old school punkers Buzzcocks gaven er een lap op. Zoals in the good old days. Twee uren feest met meezingen en dansen. Mijn boosheid verdween als sneeuw onder de zon. Bovendien werd het negatieve gevoel waarmee ik al teveel weken worstel van me afgespoeld. I really want to cut all the crap. 

5 opmerkingen:

jess zei

oo was dat het probleem tsss idioten!!

MELANCHOLIA zei

Dank je wel voor dit logje. Een prangende vraag tintelt niet langer op mijn lippen.

Stijndc zei

Buzzcocks op de ipod voor je volgende loopbeurt.
En een tip: vertrouw nooit de winkel-mensen.. :)

Katrien S zei

cut the crap & the curls girl! :-)

Dani A. zei

Waren de Buzzcocks weeral in Belgie? Die hebben hier een lief zitten zeker?