22.2.09

Blood Red Shoes

Sinds ik die hard fan van Blood Red Shoes ben, een gevolg overgehouden aan Pukkelpop editie 2008, speelde ik met het idee rode schoenen te kopen. Geen flets rood of rozerood. Bloedrood. Ik heb mij een paar aangeschaft maar praktisch is anders.
  1. Ik heb schrik mijn voeten te bezeren en alzo een streep door de Challenge te moeten trekken.
  2. Ze vallen een beetje af hoewel de maat juist is.
  3. Ik heb geen bijpassende kledij, laat staan sjakosj.
  4. Ze gaan vuil worden.
  5. Ik vind het een beetje sletterig en durf bijgevolg zo niet onder de mensen komen.
Toch geen weggegooid geld. Ze zijn perfect om in de zetel te liggen of om voor mijn laptop te zitten. Bij dat laatste zorgen ze trouwens voor een extra goede stabiliteit. Dankzij mijn blood red shoes zit ik beter dan ooit op mijn zitbal. Soms moet je de usability gewoon in haar veelzijdigheid toelaten.


20 opmerkingen:

Audience zei

Als je dat goed combineert, is dat helemaal niet sletterig!

Georgina zei

@Robin: u bent een kenner? Alle tips zijn welkom.
Maar ik zie mij morgen zo niet in pakweg de Vooruit of Pink Flamingo rondhossen. (Ook niet met lange broek en/of turkoise sokken)

Audience zei

Je moet het wel een beetje stijlvol houden hé. Zie de looks van Radio Modern etc.
In de Pink loopt er zeker inspiratie genoeg rond :-)

Stijndc zei

Ik weet niet of de foto van jou is, maar 'k vind het wel super! 'k wou ook al eens zo'n foto maken maar vond niet de juiste benen+schoenen.. ;) En madammen met rode schoentjes, I love that!

Mistsluier zei

Ik heb rode schoenen voor de zomer en rode botten voor de winter...helemaal niks sletterigs aan...ik durf daar zelfs mee gaan werken:)

Anoniem zei

Sletterig? Ahum. I like it. ;-)

Ja, een man is maar een m.........

elke zei

Ha, het red shoes-fenomeen. I'm a believer!

Ntone zei

ojee, daar gaat mijn dirty mind!

MELANCHOLIA zei

Netkousen + rode schoenen met hoge hakken vormen een dodelijk efficiënte combinatie voor hoge bezoekcijfers. Quod erat demonstrandum ;-)

Dominiek zei

Er zijn gewoon té weinig schoenen waarmee men eens goed en rustig in de zetel kan liggen. Dus koop gerust ook de fluogroenes zusjes van die Blood Red Shoes, lijken me even ongeschikt om mee op stap te gaan, maar belangrijk voor het evenwicht in de feng shui.

Tantieris zei

Mooi, mooi, mooi. Ik wil ze meteen zelf ook hebben. Ik loop al twee jaar met rode schoentjes rond en ze zijn een mannenmagneet; das waar. :)

petra zei

Het was niet slecht bedoelt in mijn vorige comment maar ben wel content met eens iets anders. ;)

tijdtussendoor zei

Rode schoenen zijn het einde ;)

Anoniem zei

Is dit een zelfgemaakte foto?

zapnimf zei

In tegenstelling tot de meute hierboven : 't zegt me niks.

Anoniem zei

Wow - jouw schoenen herinneren me aan mijn rode lakschoenen van jaren geleden. Zelfde rood, zelfde hakhoogte, wel geen peeptoes. En vorig jaar kocht ik (donker)rode roodkapjeslaarsjes. Correctie: grootmoederslaarsjes. Mijn dochter heeft van de lentecollectie ook al rode hooggehakte schoentjes gekocht, in suède met een strikje. Wow. Moet je zien. Ik was er ook voor gevallen maar ik heb ze al teruggebracht wegens te knijpend. Dat voelde ik pas als ik ze thuis nog eens probeerde.

Onlangs struinend in de boekhandel vielen me zoveel covers op vergelijkbaar met jouw foto: rode hoge hakken. Krachtige publiekstrekkers. Lees Melancholia. En kijk eens hier: http://www.elsevier.nl/web/10209280/Nieuws/Wetenschap/Vrouwen-in-het-rood-extra-sexy-voor-mannen.htm. Maar dat wisten we toch al lang.

Ach, binnenkort vallen jouw schoenen nog niet meer op tussen al die andere rode (en groene, gele, oranje, paarse). Geen reden dus tot paniek. Paraderen.

[muggenbeet] zei

Waar is de tijd dat je nog Noorse sokken in houten klompen droeg?

Katrien S zei

you're crazy!
And I like it!
<3

De Gentse Zwijger zei

Mooie schoentjes!
Maar wel duizelingwekkend hoge hakken.
Heb je geen last van hoogtevrees als je die aan hebt?

Georgina zei

Het waren mijn benen en schoenen, indeed. ;)