30.12.08

I can move, move, move any mountain

Ik kan bergen werk verzetten. Degelijk en aan een snel tempo. Gestaag volhardend of met de adrenaline van de deadline.
Jammer dat ik vaak zo verlamd ben door de hevigheid van emoties. Met de beste wil van de wereld krijg ik ze niet de baas. Spijtig dat de korte euforie van een geslaagd resultaat niet op kan tegen chronische innerlijke onrust.

4 opmerkingen:

zapnimf zei

Innerlijke onrust is een pest!

Daniel zei

Dit is interessant...Je zegt dat je bergen werk kan verzetten. Maar zou het niet kunnen zijn dat je bergen werk WIL verzetten en dat je lichaam af en toe signalen geeft dat je teveel wilt? Datzelfde "willen" zie ik ook opduiken in de zin "met de beste wil van de wereld krijg ik ze niet de baas". Zelf heb ik geleerd niet teveel te willen en mezelf in mijn beperkingen te aanvaarden. Vrede nemen met jezelf is volgens mij de sleutel, Georgina. Ik wens je een leefbaar jaar toe.

Anoniem zei

Georgina, wie is nu wel zijn emoties de baas? Zij die er geen hebben misschien?

Georgina zei

@zapnimf: zeker weten

@Daniel: ik heb bergen te verzetten maar geef toe dat het vaak goed uitkomt om me onder te dompelen in de flow van het erg geconcentreerd te werken. Dan heb je geen last van overweldigende gevoelens. Doch, vaak verhinderen die emoties me om rustig te kunnen werken. Aanvaarding helpt idd al en stuk, heb ik ook gemerkt. Merci voor de wensen. Voor u hetzelfde!

@Patrick: Die zit!