25.2.08

Paranoïde

Nog nooit heb ik meegedaan aan een televoting. Maar binnenkort zal ik sms-en in de hoop een geschikte kandidaat naar het Eurosongfestival te sturen.
Iemand die met zijn broer musiceert, geliefd in een bejaardentehuis werkt en iets met knuffelbeertjes heeft. Wat moet er nog meer zijn?
Bekijk onderstaand filmpje (driehoek klikken) om de show van Rafke en Hans van de Paranoiacs te aanschouwen. Luister en keur goed.


8 opmerkingen:

Evelien zei

En toch ga ik niet sms-en. ;)Ik ben wel benieuwd wie naar het songfestival zal gestuurd worden.

bucanero zei

het gaat hier over wat doen ze met ons belastinggeld. en ze, dat zijn zij die sms-en. want zij beslissen wie ernaar toe gaat. let's kick some ass in Belgrado en laten we dan maar beter iets 'creatief' sturen. alé creatief in de zin dat de rest sowieso geen kans maakt. 'k zou zelfs verder durven gaan en Stijn Meuris citeren: "de anderen mogen ook gaan en er dan liefst blijven". ik zal voor 't eerst voor zo'n gelegenheid sms'en. Paranoiacs 4 Belgrado !

Georgina zei

@evelien: normaal zou ik ooit nooit sms-en maar deze keer...

@bucanero: 2de keer dat je reageert als ik iets over dit muziekgenre schrijf. Heb je zelf ook een blog of myspace?

BTW ik doe een kleine up-date van het bericht met linkjes.

De Gentse Zwijger zei

Ik heb al vaak meegedaan aan televoting. Onlangs heb ik zelfs voor Free Souffriau gesms't, omdat ik vond dat ze verdiende te winnen in Steracteur Sterartiest.
Bij Idool (vooral de eerste reeks) sms'te ik meestal ook. Ik beperk me altijd tot één sms'je, kwestie van wat op het budget te letten. Ik ga me niet ruïneren voor een of andere kandidaat.

showyour zei

sms'en en de krant lezen en naar tv kijken en een post voor mijn blog schrijven is me net iets te veel. ik ben maar een man.
http://nadekomma.wordpress.com/2008/02/24/womaniser/

maizenaman zei

Zou dit nu nog altijd dezelfde strijkplank zijn, die Rafke al jaren meezeult om zijn synthesiser op te zetten? Maar mijn stem hebben ze, geen twijfel.

Patrick zei

Geef mij maar PROZAC :-)

Anoniem zei

Beueuh, laat ze maar gaan, dan is al die moeite vroeger niet voor niets geweest .. de tijd dat we samen gagenlang repetitie hielden in de koeienstallen en luidkeels zongen van "Rafke, Pafke Boterpakske" en van "Hanske Panske Boterpanske" ... terwijl we van de ene koeientoon(g) naar de andere oversprongen en ... alzo van de melk boter maakten bij de melkboer.