12.2.08

Goud in de mond

Mijn kiekjes zijn wel niet zo mooi als bij deze mijnheer, maar ook ik was deze ochtend voorbereid op het mooie weer dat de dag brengen zou. Behalve mijn lunchpakket met radijsjes om het lentegevoel aan te wakkeren, nam ik ook mijn fototoestel mee naar het werk. Om onderweg een fotostop te houden.
Zonnige dagen zijn nefast voor de blogvreugde, maar dat nadeel neem ik er graag bij. Trouwens, to blog or not to blog. Who cares?

9 opmerkingen:

binnenstebuiten zei

Radijsjes...mjammie!

Mooie kleuren in die foto.

Luipaard zei

Geweldig! Ik kan eindelijk commenten :)
Mooie foto!

cajiente zei

To blog or not to blog? Mij kan het zeker schelen! Ik kom hier graag :-)

Menck zei

Heerlijke kleurstelling op die foto. Vandaag is het gans andere koek, helaas. Tenzij je een egaal grijs uitspansel ook wel iets hebben vindt.
Ook zo'n radijzenliefhebber? Njammie!

Chelone zei

Ze mag er ook best zijn, die foto van jou. En het feit dat jij ze nam en dat je van dat vredige moment genoten hebt,is ook weer meegenomen.

Anoniem zei

Blijven bloggen aub.

Ik mis het al wanneer je er een dag niet bij bent.


Foto is zeer goed in vergelijking met wat ik produceer. :-)

Patrick

Georgina zei

Hey allemaal, merci voor de lieve reacties. Het was absoluut niet mijn bedoeling om naar schouderklopjes te vissen. Meer zoals Chelone aanhaalde om mijn momentje van ochtendlijke magie ten toon te spreiden. Ik vind dat het mooiste moment van de dag. Als de zon opkomt. De dag zit dan nog vol opportuniteiten en frisheid.

Ik heb geen blog-dip of zo, maar probeer wat minder aan mijn scherm te plakken.

Ter info: de hemel was echt prachtig, maar een foto doet die kleuren verloren gaan. Allez, bij mij toch. Dus gebruikte ik een koel filter in Photoshop om de kleuren terug te toveren.

Groetjes

Anoniem zei

G jij bent echt wel be-toverend

Georgina zei

Thx anoniemeling.