19.11.07

Kleinste kamertje

Vandaag is het Wereld-WC-dag. Dat heb ik uit betrouwbare bron vernomen. Peter zei het op de radio. Hewel, mag ik bij deze een oproep doen aan alle WC-gangers in openbare gebouwen en op het werk? Dat vergat hij er namelijk aan toe te voegen.
Dat u onfrisse geurtjes achterlaat na het bezoek, daaraan kunt u niet veel doen. Maar toch even volgende aandachtspuntjes. Voor u een kleine moeite, voor ons een wereld van verschil.
Gelieve de borstel te gebruiken waarvoor hij dient: om uw remsporen te wissen. De volgende zal u dankbaar zijn en ik ook.
Ook de kleine zakjes for lady hebben hun nut, gebruik ze. Denk aan het personeel dat de vuilnisemmertjes niet alleen ledigt maar ook uitwast. Houd dit ook in gedachten wanneer u er liefdesbriefjes die je uiteindelijk toch niet durfde bezorgen in deponeert. Deze sieren namelijk de muren in ons dienstlokaaltje en zorgen voor de nodige ambiance.
Probeer niet zo te spatten met water aan de lavabo en voel u niet te goed om het papier waarmee u uw handen afdroogde in de vuilbak te gooien. Maak een einde aan de grijsbeige brijerige afvalberg rond de wastafels.
Waarvoor dank.Geen opmerkingen: